Transparant

Jonge cosmetische pedicurepraktijk

Let’s do Feet is een jonge, cosmetische pedicurepraktijk in Meierijstad. Preciezer nog: centraal gelegen in Meierijstad, Wijbosch, Rietstraat 22 A. Let’s do Feet richt zich op cosmetische (en preventieve) voetverzorging.

Moderne en comfotabele inrichting

Let’s do Feet maakt gebruik van de natfreestechniek. Door nat te frezen zijn de behandelingen comfortabel. Er komen minder stofdeeltjes vrij en de huid wordt constant prettig gekoeld. De behandelstoel bij Let’s do Feet is een van de nieuwste modellen en is elektrisch verstelbaar. U zit altijd in een comfortabele stand. Bent u een koukleum? Geen nood, de stoel heeft verwarming!

Modernste technieken

De behandelingen zijn volgens de meest recente en moderne methodes. Door uw voeten met alle aandacht de behandeling te geven die ze verdienen en uw voeten zo zorgvuldig mogelijk te verzorgen, kunt u genieten van een ontspannende behandeling.

Goed bereikbaar

De ruime en lichte praktijk is gelegen op de begane grond en is uitstekend toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rollator of een rolstoel. Heeft u begeleiders bij u? Geen probleem. Een aparte wachtruimte en gratis koffie
en thee zijn aanwezig.

Ook massage en spabehandelingen

Bij Let’s do Feet kunt u ook terecht voor heerlijke voet- en onderbeenmassages en Spabehandelingen.

Haal- en brengservice

Gratis parkeergelegenheid is gegarandeerd. Kunt u niet zelfstandig naar onze praktijk komen en woont u binnen een straal van 5 kilometer van de praktijk, en heeft u geen voorziening zoals regiotaxi, dan kunnen wij u op sommige dagen een haal- en brengservice aanbieden. Hier zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden. Informeert u hiernaar bij het maken van een afspraak.

Aandacht en beleving

Aandacht en beleving zijn dé sleutelwoorden bij Let’s do Feet. U laat uw voeten verzorgen én u heeft tevens een relax moment voor uzelf!

Aangesloten bij

Let’s do Feet is aangesloten bij ProVoet.

Natuurlijke producten

Uniek is ook dat Let’s do Feet zoveel mogelijk van natuurlijke producten gebruik maakt en telkens op zoek is naar nieuwe producten die optimaal bij uw voeten passen. Bij Spa behandelingen worden zelfs sommige producten ter plekke voor u bereid!

Afspraken

Let’s do Feet behandelt uitsluitend in de praktijk en op afspraak. Zie ook bij Contact.

Transparant
Transparant